Instant Gaming EU
 
 

Köp Moonstone Island

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Moonstone Island är ett livssimuleringsspel med söt grafik och över hundra öar som du kan utforska medan du samlar varelser. I det här äventyret är du en yngling som flyttar till en ö i himlen för att avsluta din alkemiutbildning enligt traditionerna i din by. En vidsträckt öppen värld öppnar sig framför dig. Du kan utforska den som du vill genom att resa från en ö till en annan för att upptäcka deras hemligheter och träffa deras invånare.



    Börja med att bygga ett hem som du kan använda som bas för din verksamhet. Du kan inreda det som du vill och utöka tomten för att plantera ingredienser som du kan använda för att brygga dina drycker. När du utforskar fjärran länder kommer du att träffa massor av intressanta karaktärer som du kan bli vän med, men också ett brett utbud av vilda andar som du kan tämja och lägga till i din samling.



    Världen på Moonstone Island genereras procedurellt i varje spel, så du kommer alltid att uppleva ett nytt äventyr. Med ett detaljerat crafting-system som låter dig skapa allt du behöver i det här äventyret, och dussintals fängelsehålor att upptäcka och utforska, är Moonstone Island ett unikt äventyr.

    Läs mer

    De bästa priserna för Moonstone Island

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Moonstone Island

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev