Instant Gaming EU
 
 

Köp Let's School

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Let's School är ett spännande och pedagogiskt videospel som utvecklats och publicerats av Pathea Games. Spelet är utformat för att engagera spelare i en virtuell skolmiljö där de får spela rollen som en lärare som hanterar ett klassrum med elever.



    I Let's School är spelarens främsta mål att utbilda och vägleda eleverna och samtidigt hålla dem engagerade och motiverade. Spelet erbjuder ett brett utbud av ämnen, inklusive matematik, naturvetenskap, historia och litteratur, och spelarna kan välja vilket ämne de vill undervisa i. När spelet fortskrider ställs spelarna inför nya utmaningar, som att hantera störande elever, hantera besvärliga föräldrar och förbereda eleverna inför prov.



    Let's School har ett uppslukande gameplay och skapar en realistisk och interaktiv klassrumsmiljö. Spelets grafik och ljudeffekter är i toppklass, och karaktärerna är väldesignade och animerade. Spelarna kan interagera med elever och kollegor, och de kan även anpassa sina avatarer så att de ser ut som de själva.



    Spelet innehåller också ett omfattande ledningssystem som gör det möjligt för spelare att spåra sina framsteg, hantera sina resurser och analysera sina prestationer. Spelarna kan tjäna poäng och belöningar genom att slutföra uppgifter och utmaningar, som de kan använda för att låsa upp nya funktioner och nivåer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Let's School

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Let's School

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev