Eneba COM
 
 

Köp My Time at Sandrock

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fansen av My Time at Portia kommer att älska den nya möjligheten att ge sig ut på ett äventyr i en postapokalyptisk värld utan modern teknik. Samla, bygg och skapa i My Time at Sandrock, en ny livssimulator i sandlådan som sätter dig i rollen som byggare.



    Du börjar med att bygga en verkstad som du kan använda för att skapa allt du behöver. Använd olika blåkopior och material för att hjälpa till att återuppbygga staden Sandrock och få den att blomstra. Du måste pro bearbeta råvaror med de maskiner du bygger för att kunna använda dem i andra projekt. Men innan dess måste du utforska det omgivande området och samla alla slags användbara föremål och resurser som du kan använda i din verkstad. Sandrock är ditt nya hem, och du kommer att träffa många människor som du kan hjälpa när du utforskar staden. Lär dig deras historier och slutför uppdrag åt dem, så får du erfarenhet och stiger i nivå för att låsa upp bonusar.



    Det finns faror i Sandrock och dess omgivningar också, och du måste vara beredd på att ta itu med vissa fiender i strid. My Time at Sandrock har ett dynamiskt stridssystem och nya vapen som du kan använda för att besegra dina fiender genom att landa kritiska träffar efter att ha brutit deras försvar.

    Läs mer

    De bästa priserna för My Time at Sandrock

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om My Time at Sandrock

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev