Instant Gaming EU
 
 

Köp HumanitZ

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    HumanitZ är ett isometriskt överlevnadsspel i en öppen värld som bygger på samarbete och som utspelar sig i en värld som drabbats av ett zombieutbrott. Spelet är omsorgsfullt utformat för att ge spelarna en djupgående upplevelse som sträcker sig bortom traditionella spel. Dess unika spelmekanik, i kombination med hisnande grafik och fängslande berättelse, stimulerar inte bara spänningen i att spela utan uppmuntrar också kritiskt tänkande och beslutsfattande, vilket gör varje spelares resa distinkt.



    I HumanitZ får spelarna inte överlevnad serverat på ett silverfat utan måste leta efter resurser bland ruinerna av den gamla världen. Alternativt kan spelarna dra sig tillbaka till kullarna, etablera en gård, jaga vilt och fiska, allt medan de undviker de skamfilade resterna av mänskligheten. Spelet erbjuder robusta alternativ för karaktärsanpassning. Designa överlevare med unika förmåner och statistik, och beväpna dig med ett stort urval av skjutvapen och verktyg. Det detaljerade crafting- och byggsystemet gör det möjligt att bygga allt från utrustning till förbrukningsvaror. Spelarna kan befästa en bas mot zeekarna, omvandla ett utbränt hus till en ny bostad eller till och med bygga ett eget säkert hus.



    I HumanitZ kastas spelarna in i en fängslande värld som kräver strategi, intelligens och en djup förståelse för spelets komplexa ekosystem. Spelet går bortom konventionella binära val och tvingar spelarna att överväga ett spektrum av möjligheter och konsekvenser. Denna komplexitet i spelet skapar en dynamisk upplevelse som håller spelarna fast vid sina skärmar.

    Läs mer

    De bästa priserna för HumanitZ

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om HumanitZ

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev