Instant Gaming EU
 
 

Köp Swarm Grinder

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Swarm Grinder är ett actionfyllt videospel med sci-fi-tema som utmanar spelarna att överleva mot svärmar av fiender. Spelet utspelar sig i en futuristisk värld där spelarna styr en ensam kämpe som har till uppgift att rensa från fiender ett system infekterat med utomjordingar.



    Spelet Swarm Grinder är snabbt och intensivt. Spelarna måste använda reflexer, strategi och skicklighet för att ta sig igenom vågor av fiender, undvika deras attacker och använda en mängd olika vapen för att ta ner dem. Spelet har ett brett utbud av fiendetyper, var och en med unika förmågor och svagheter, vilket gör varje möte till en unik utmaning. Swarm Grinder skiljer sig från andra spel av samma typ eftersom fienderna bara utvecklas och förökar sig i sina celler tills du bryter loss dem. Ju längre tid du tar på dig att attackera dem, desto svårare blir ditt uppdrag.



    När spelaren tar sig igenom spelet tjänar han eller hon poäng som kan användas för att uppgradera vapen, sköldar och annan utrustning. På så sätt kan spelaren anpassa sin fighter efter sin egen spelstil och ta sig an ännu tuffare fiender.



    Med sin pixelartade grafik, detaljerade miljöer, intensiva specialeffekter och ett pulshöjande soundtrack är Swarm Grinder ett spel som håller spelarna engagerade och på helspänn.

    Läs mer

    De bästa priserna för Swarm Grinder

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Swarm Grinder

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev