Instant Gaming EU
 
 

Köp Wildmender

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Wildmender är ett överlevnadsspel som tar dig med på ett episkt äventyr av upptäckter och utforskning. Med en helt ny berättelse och en livfull, uppslukande 3D-värld, fördjupar Wildmender dig i en fängslande och actionfylld historia.



    Upptäck en vidsträckt värld där allt land har tagits i anspråk av öknens sand. Wildmender utmanar dig att förvandla den till en vidsträckt oas full av liv med utgångspunkt från en liten källa. Utforska de omgivande markerna, samla resurser och skapa alla de verktyg du behöver för att utföra ditt uppdrag. Kämpa mot vålnaderna som har förvandlat världen till en karg ödemark och upptäck vad som har lett ditt hemland till dess nuvarande situation. Fördjupa dig i hemligheterna i Wildmenders värld för att lära dig hur man läker marken och återställer naturen.



    Du kan dela dina erfarenheter i Wildmender med andra spelare och arbeta tillsammans med dem för att återställa världen till sitt forna jag. Med dussintals specialiteter att odla och odla, spännande spelmekanik och en procedurgenererad värld som förändras i varje spel, erbjuder Wildmender dig en unik överlevnadsupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wildmender

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Wildmender

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev