Instant Gaming EU
 
 

Köp Wander Hero

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Wander Hero är ett fängslande JRPG fyllt av spännande äventyr och spännande utmaningar. Som huvudperson är du ledare för en grupp legosoldater som försöker klara sig i en fantasivärld. Ge dig ut på en resa för att trotsa motståndare, utforska vidsträckta och okända områden och rädda världen från onda krafter.



    Wander Hero har en otrolig berättelse fylld av mysterier och oväntade vändningar som får dig att vilja ha mer. Du kommer att ha möjlighet att testa dina färdigheter och utforska nya förmågor genom en mängd olika nivåer. Samla olika power-ups och uppgraderingar när du färdas genom nya länder och tar dig an tuffa fiender. Lås upp dolda nivåer och hemliga områden för att avslöja spelets hemligheter och upptäcka nya utmaningar.



    Förutom den fantastiska grafiken och ljudspåren har Wander Hero unika nya spelmekaniker som gör att det sticker ut från andra spel. Spelet erbjuder en unik, interaktiv upplevelse som kommer att hålla spelarna engagerade och underhållna. Med sin unika spelmekanik som ger form åt spännande taktiska strider, kombinerar det kortstrategi och kulutkastning för att leverera en intensiv stridsupplevelse. Spelet har en hög svårighetsgrad som gör att det känns givande men ändå tillräckligt utmanande för att hålla dig fast i timmar. Du kan också anpassa och uppgradera dina karaktärer.



    Wander Hero är ett fantastiskt spel som garanterat kommer att ge dig många timmars underhållning. Med alla sina funktioner, innovativa nivåer och engagerande berättelse är det en upplevelse som du sent kommer att glömma.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wander Hero

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Wander Hero

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev