Instant Gaming EU
 
 

Köp Clunky Hero

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Clunky Hero är ett actionfyllt metroidvania-plattformsspel som utspelar sig i en livfull medeltida värld. Spelet följer historien om en vanlig bonde vid namn Rufus som bor i en by. Brunilde, hans fru, är kanske inte den vackraste i stan och hon är ganska bossig, men han älskar henne och de delar ett lugnt liv tillsammans. Men när den Ondes hantlangare invaderar byn och Brunilde förvandlas av kraftfull magi bestämmer sig Rufus för att göra vad som krävs för att rädda henne.



    Med en hink som hjälm och en gammal kvast blir Rufus den klumpiga hjälten och tar sig an uppdraget att befria sitt hem från inkräktarna, besegra den onde och återställa sin fru till sitt forna jag.



    Clunky Hero har en komisk berättelse med humoristisk dialog. Spelet erbjuder dig en mängd sidouppdrag att slutföra under spelets gång och låter dig även låsa upp olika förmågor och föremål för att förbättra din karaktär. Med sin handritade grafik, spännande spelmekanik, actionbaserade strider och massor av humor är Clunky Hero ett äventyr du inte får missa.

    Läs mer

    De bästa priserna för Clunky Hero

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Clunky Hero

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev