Instant Gaming EU
 
 

Köp Clash II

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Clash II är ett turordningsbaserat strategispel som utspelar sig i en värld full av magi. I det här spelet får du utforska den bortglömda kontinenten KarKhan och fördjupa dig i dess rika historia. Du kan bygga ett fäste och samla en armé som hjälper dig att kämpa för kontinentens furute.



    Spelet erbjuder en mängd olika funktioner som gör det engagerande och roligt att spela. Du kan välja mellan en rad olika hjältar, var och en med unika förmågor och styrkor, för att leda din armé. När du går vidare i spelet kan du uppgradera dina hjältar för att låsa upp nya förmågor och krafter.



    Förutom hjältar kan du också rekrytera en mängd olika trupper för att strida tillsammans med dig. Spelet erbjuder olika typer av trupper, var och en med sina egna styrkor och svagheter, så att du kan skapa en kraftfull och balanserad armé.



    När du utforskar världen kommer du att stöta på olika fraktioner och fiender, alla med sina egna mål och motiv. Du måste lägga upp strategier och planera dina drag noggrant för att övervinna dessa utmaningar och gå segrande ur striden.



    I spelet kan du också expandera ditt fäste och bygga nya strukturer för att förbättra din armé och dina resurser. Du kan uppgradera dina byggnader för att låsa upp nya tekniker och enheter, så att du kan ligga steget före dina fiender.

    Läs mer

    De bästa priserna för Clash II

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Clash II

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev