Instant Gaming EU
 
 

Köp Axiom of Maria

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Axiom of Maria är ett spännande och actionfyllt äventyr i en dystopisk cyberpunk-värld. I spelet är du Kay, en före detta instruktör i 707 Special Missions Group. Staden Seoul har sett sin befolkning minska under åren och myndigheterna har tvingats lämna stadens förvaltning i händerna på en AI. De som dör bevaras i en virtuell värld som kallas Beyond, men det finns en grupp som vill befria dem genom att förstöra denna värld. När Kays man fängslas efter att ha varit en del av den gruppen tvingas hon att agera och kämpa mot den etablerade makten för att rädda sin familj.



    Axiom of Maria har en spännande handling, men det mest tilltalande med spelet är dess frenetiska actionbaserade strider. Utrustad med sitt svärd måste Kay bekämpa horder av cybernetiska angripare som kontrolleras av IA när hon navigerar i staden och letar efter sin make. De flesta av hennes motståndare är beväpnade, så hon kommer att vara i underläge tills hon är tillräckligt nära för att slå ner dem. Snabba rörelser, snabba undanmanövrar och exakta slag är nyckeln till överlevnad i detta episka äventyr.



    Kommer du att vara tillräckligt skicklig för att rädda Kays familj och hjälpa dem att fly medan du avslöjar Beyond's hemligheter?

    Läs mer

    De bästa priserna för Axiom of Maria

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Axiom of Maria

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev