Instant Gaming EU
 
 

Köp Wanba Warriors

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Wanba Warriors är ett actionfyllt fightingvideospel som låter spelarna fördjupa sig i en värld av episka strider och intensiva fysikbaserade strider när de tar på sig rollen som mäktiga krigare från olika riken.



    I Wanba Warriors kan spelarna välja sin mästare bland en mängd olika karaktärer, var och en med sin egen unika stridsstil och specialrörelser. Spelet innehåller totalt sex olika krigare, men fler kommer att introduceras via DLC.



    Wanba Warriors låter spelarna delta i dynamiska en-mot-en-dueller i olika scenarier och använda förödande kombinationer och signaturattacker för att dominera sina motståndare.



    Spelet har en unik och abstrakt konststil som skiljer det från andra titlar i genren. Wanba Warriors är främst utformat för att spelas med en handkontroll, men tangentbord och mus kan också användas. Med fantastisk grafik, smidiga kontroller och en mängd olika spellägen erbjuder Wamba Warriors en spännande spelupplevelse för både avslappnade spelare och tävlingsinriktade fightingspelentusiaster. Är du redo att ge dig in i striden och visa att du är den ultimata Wanba Warrior?

    Läs mer

    De bästa priserna för Wanba Warriors

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Wanba Warriors

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev