Instant Gaming EU
 
 

Köp Arms Trade Tycoon: Tanks

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Vapenhandel Tycoon: Tanks är ett intensivt och uppslukande simuleringsspel som sätter dig i förarsätet i ett mäktigt vapenhandelsimperium. Som en spirande vapenmagnat får du navigera i den komplexa världen av tillverkning, försäljning och internationell handel av stridsvagnar. Lägg upp strategier för att bygga och utöka din stridsvagnsarsenal, förhandla med kunder och leverantörer och utmanövrera dina rivaler för att bli den ultimata vapenhandelsmagnaten.



    I Arms Trade Tycoon: Tanks kontrollerar du alla aspekter av verksamheten, från teknik till resurshantering och logistik. Spelet har ett brett utbud av system som gör att du kan utvecklas mot ditt mål hur du än väljer. Du kan till och med designa dina egna stridsvagnar och testa dem från förarsätet. Det är också möjligt att simulera historiska strider för att se hur dina stridsvagnar skulle klara sig i dem, så att du kan skapa det ultimata vapnet för mekaniserad krigföring.



    Med realistiska stridsvagnsmodeller, detaljerade ekonomiska och diplomatiska system och dynamiska globala händelser erbjuder Arms Trade Tycoon: Tanks en spännande och utmanande upplevelse för spelare som är redo att testa sitt affärssinne och sina strategiska färdigheter i den internationella vapenhandelns värld med höga insatser.

    Läs mer

    De bästa priserna för Arms Trade Tycoon Tanks

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Arms Trade Tycoon: Tanks

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev