Instant Gaming EU
 
 

Köp JongRo 3_Street

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    JongRo 3_Street är ett spännande överlevnadsskräckspel som tar dig med på ett pulshöjande äventyr genom de mörka gränderna och övergivna byggnaderna i Seouls verkliga Jongno 3-ga-station. Spelet utspelar sig i en mörk 3D-värld och fångar essensen av distriktets kusliga charm och spöklika atmosfär.



    När du tar dig fram på gatorna kommer du att stöta på en lång rad skrämmande varelser. Du måste använda all din intelligens och alla dina färdigheter för att överleva. Spelets design ger dig friheten att utforska i din egen takt, men se upp - faran lurar runt varje hörn.



    JongRo 3_Street är mycket detaljrikt. Varje gata, byggnad och gränd har utformats minutiöst för att skapa en verkligt autentisk och uppslukande upplevelse. Spelets fantastiska grafik och atmosfäriska ljuddesign skapar tillsammans en känsla av skräck och spänning som kommer att hålla dig på sträckbänken.



    När du går igenom spelet kommer du att avslöja en mörk och vriden konspiration som hotar att konsumera hela distriktet. Du kommer att behöva använda alla dina undersökande färdigheter för att lösa mysteriet och avslöja sanningen.

    Läs mer

    De bästa priserna för JongRo 3_Street

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om JongRo 3_Street

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev