Instant Gaming EU
 
 

Köp Spirit Hunter: Death Mark II

  • PC
  • PS5
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Spirit Hunter: Death Mark II är ett spännande spänningsspel som utspelar sig på Konoehara Academy, beläget i Tokyos H City. Spelet kretsar kring rykten om övernaturliga händelser som börjar cirkulera i akademin och orsakar panik och rädsla bland studenterna. För att undersöka ryktena och sätta stopp för de märkliga händelserna tar sig Kujou-familjens överhuvud, en berömd "andedoktor", an fallet.



    Som spelare tar du på dig rollen som Spirit Doctor, med uppgift att utforska akademin och lösa olika pussel för att avslöja sanningen bakom de övernaturliga händelserna. Med hjälp av din trogna assistent och en mängd olika verktyg måste du navigera i de mörka och olycksbådande korridorerna på akademin och möta skrämmande andar och spöken längs vägen.



    Spirit Hunter: Death Mark II erbjuder en uppslukande berättelse, som är rik på detaljer och full av oväntade vändningar. När du tar dig igenom spelet möter du en mängd olika karaktärer, var och en med sin egen unika bakgrundshistoria och motivation. Dina beslut och handlingar under spelets gång kommer att påverka hur historien utvecklas, vilket leder till flera möjliga slut som beror på dina val.



    Spelets fantastiska grafik och ljuddesign bidrar till att skapa en spöklik och stämningsfull upplevelse, med kuslig musik och ljudeffekter som håller dig på helspänn under hela ditt äventyr.

    Läs mer

    De bästa priserna för Spirit Hunter Death Mark II

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Spirit Hunter: Death Mark II

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev