Instant Gaming EU
 
 

Köp SpellRogue

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    SpellRogue är ett rogueliknande kortspel som utspelar sig i en livfull fantasivärld. Spelet kombinerar strategisk kortbaserad strid med oförutsägbarheten i ett rogue-liknande spel. Som spelare navigerar du genom procedurgenererade fängelsehålor och stöter på olika fiender och utmaningar längs vägen. Ditt mål är att jaga och förgöra Voidwalkers som korrumperar landet med sitt onda inflytande.



    SpellRogues turordningsbaserade stridssystem kretsar kring manatärningar som du använder för att kasta olika trollformler från din kortlek och slåss mot fiender. På varje tur kastar du tärningar och använder deras resultat för att kasta matchande trollformler från din hand. I spelet kan du välja mellan flera Wizard-arketyper, var och en av dem med en unik uppsättning förmågor. De kan manipulera manatärningarna på en mängd olika sätt, så att du kan utforma förödande strategier.



    Med en rad olika trollformler och förmågor till ditt förfogande kommer du att delta i taktiska strider och fatta beslut som direkt påverkar din karaktärs resa. Du måste också komma ihåg att fiender också kan interagera med manatärningarna med sina färdigheter, så du måste reagera i enlighet med detta. När du låser upp fler trollformler och förmågor ökar antalet tillgängliga strategier exponentiellt, men du måste bygga ett ordentligt däck som gör att du kan övervinna de utmaningar du kommer att möta på din resa.

    Läs mer

    De bästa priserna för SpellRogue

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om SpellRogue

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev