Instant Gaming EU
 
 

Köp Deep Rock Galactic: Survivor

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Deep Rock Galactic: Survivor är ett spännande, överlevnadsliknande autoshooter-spel där du spelar som en ensam dvärg som får i uppdrag att bekämpa horder av livsfarliga utomjordingar på den förrädiska planeten Hoxxes. När du kämpar dig igenom vågor av fiender måste du också utvinna värdefulla resurser för att låsa upp kraftfulla uppgraderingar för din arsenal.



    Det som skiljer Deep Rock Galactic: Survivor från andra skjutspel är dess fokus på överlevnad. Du är helt ensam på en planet full av farliga varelser, och du måste använda ditt förstånd och dina vapen för att överleva. Spelet är utmanande, men det är också otroligt belönande när du lyckas ta dig igenom en tuff nivå.



    Grafiken och ljuddesignen i Deep Rock Galactic: Survivor är i toppklass. Spelet har en mörk, olycksbådande atmosfär som verkligen får dig att leva dig in i Hoxxes värld. De varelser du möter är varierande och skrämmande.



    Deep Rock Galactic: Survivor är ett fantastiskt spel för alla som älskar överlevnadsbaserade skjutspel. Med sina snäva kontroller, utmanande spelupplägg och djupgående uppgraderingssystem kommer du garanterat att komma tillbaka för mer. Så ta din hacka och din pistol och gör dig redo att möta farorna på planeten Hoxxes!

    Läs mer

    De bästa priserna för Deep Rock Galactic Survivor

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Deep Rock Galactic: Survivor

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev