Instant Gaming EU
 
 

Köp Astronomics Rise of a New Empire

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Astronomics Rise of a New Empire är ett rymdsimuleringsspel med 4X-strategi som ger dig rollen som ledare för en rymdfarande civilisation som försöker utöka sitt inflytande och etablera ett nytt imperium. Du måste navigera i ett komplext nät av diplomati, krigföring och resurshantering för att uppnå dina mål.



    Spelet har en rik, uppslukande värld fylld med invecklade system och mekanik som gör att du kan utforska, kolonisera och erövra galaxen. Du måste hantera dina resurser noggrant, bygga upp din infrastruktur och utveckla ny teknik för att ligga steget före dina rivaler. Du måste också skapa och upprätthålla allianser med andra civilisationer, förhandla om handelsavtal och ägna dig åt spionage och sabotage för att få ett försprång.



    Astronomics Rise of a New Empire har en imponerande detaljnivå som har gått in i varje aspekt av spelet. Allt från designen av skeppen och planeterna till de komplicerade teknikerna och de kulturella och politiska systemen har noggrant utformats för att skapa ett helt realistiskt och trovärdigt universum.



    Spelet erbjuder också ett brett utbud av spelalternativ och anpassningsfunktioner, så att du kan skräddarsy din upplevelse efter dina preferenser. Du kan välja mellan en mängd olika fraktioner, var och en med sina unika förmågor och styrkor.

    Läs mer

    De bästa priserna för Astronomics Rise of a New Empire

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Astronomics Rise of a New Empire

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev