Instant Gaming EU
 
 

Köp Survivorman VR The Descent

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Survivorman VR The Descent är en uppslukande och intensiv överlevnadssimulator i virtual reality som tar dig till kanadensiska Arktis på ett spännande äventyr med den kända överlevnadsexperten Les Stroud, även känd som Survivorman. Det här spelet erbjuder en mycket realistisk och utmanande upplevelse som testar dina överlevnadsförmågor och instinkter till det yttersta.



    När du ger dig ut på denna resa befinner du dig strandsatt i den hårda och oförlåtande vildmarken i Arktis, med bara ditt förstånd och några få basförnödenheter. Du måste använda alla dina färdigheter och kunskaper om överlevnad för att överleva i denna fientliga miljö, där vädret är extremt, terrängen är förrädisk och faran lurar runt varje hörn.



    Spelet i Survivorman VR The Descent är baserat på principerna för överlevnad i verkligheten, så du måste hantera dina resurser, hitta skydd, göra upp eld, jaga mat och undvika rovdjur för att överleva. Du måste fatta svåra beslut, t.ex. om du ska riskera nedkylning för att samla ved eller spara energi genom att stanna i ditt skydd.



    Spelet har fantastisk grafik och uppslukande ljudeffekter som tar dig till den arktiska vildmarken, där du ställs inför utmaningar som testar din fysiska och mentala uthållighet. Du måste hålla koll på din kroppstemperatur, vätskenivå och hunger och se till att du alltid är beredd på det värsta.



    Survivorman VR The Descent är en gripande och oförglömlig upplevelse som erbjuder ett unikt och spännande sätt att testa dina överlevnadskunskaper.

    Läs mer

    De bästa priserna för Survivorman VR The Descent

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Survivorman VR The Descent

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev