Instant Gaming EU
 
 

Köp Feed the Cups

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Feed the Cups är ett spännande roguelite multiplayer online kooperativt spel som ger dig ansvaret för att driva en livlig Drink Shop. Som ägare av denna anläggning är ditt huvudmål att betjäna kunder med uppfriskande drycker, tjäna pengar och uppgradera din butik för att locka fler kunder.



    I Feed the Cups befinner du dig i en fartfylld miljö där du måste fylla på ingredienser, förbereda drycker, ta emot beställningar, skapa drycker, städa upp och kontrollera utrustning, allt medan du håller jämna steg med den ökande efterfrågan. Du kommer att arbeta tillsammans med andra spelare, så kommunikation och samarbete är nyckeln till framgång.



    För att börja spelet måste du välja din karaktär och anpassa din butik. Du kommer att ha en mängd olika alternativ att välja mellan, till exempel olika typer av diskar, möbler och dekorationer. När du har satt upp din butik kommer spelet att börja och kunderna kommer att börja strömma in.



    Varje dag har du ett visst antal kunder att betjäna. De kommer in med specifika dryckesbeställningar, som du måste uppfylla för att hålla dem nöjda och tjäna pengar. När du gör framsteg blir beställningarna mer komplexa och du måste tillverka drinkar snabbare och mer effektivt för att hänga med.



    För att förbereda drinkar måste du ta emot beställningarna, samla ingredienserna och blanda dem i rätt ordning. Du måste också tänka på att hålla din butik och utrustning ren, eftersom smutsig utrustning eller omgivningar kommer att leda till negativa recensioner och förlorade kunder.



    När du går igenom spelet har du möjlighet att uppgradera din butik, köpa ny utrustning och anställa personal för att hjälpa till med arbetsbelastningen. Du kommer också att kunna låsa upp nya ingredienser, drycker och recept för att hålla dina kunder nöjda.

    Läs mer

    De bästa priserna för Feed the Cups

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Feed the Cups

    • Teknisk information

    • Kategorier : Tillfällig , Simulering
    • Utgivare : IndieArk
    • Utvecklare : Vambear Games
    • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Utgivningsdatum : 2024 guovvamánnu 20
    • Systemkrav
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev