Instant Gaming EU
 
 

Köp Supermarket Simulator

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Supermarket Simulator är ett engagerande och spännande spel som sätter dig i rollen som chef för en stormarknad. Spelet låter dig driva din stormarknad och fatta strategiska beslut som hjälper dig att växa din verksamhet och hålla dina kunder nöjda.



    I spelet måste du hantera ditt lager, besluta om priser och planera dina kampanjer för att locka fler kunder. Du måste också anställa och utbilda dina anställda för att se till att de ger bästa möjliga service till dina kunder.



    Supermarket Simulator ger en realistisk upplevelse av att driva en stormarknad, med ett detaljerat ledningssystem som inkluderar spårning av lager och hantering av finanser. Spelet innehåller också en mängd olika utmaningar, inklusive att hantera snattare, hantera kassaköer och hantera kundklagomål.



    En av de mest imponerande aspekterna av Supermarket Simulator är dess känsla för detaljer. Spelet har en helt realiserad stormarknadsmiljö med realistisk grafik och ljudeffekter som hjälper dig att fördjupa dig i upplevelsen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Supermarket Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Supermarket Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev