Instant Gaming EU
 
 

Köp Terra Memoria

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Terra Memoria är ett fängslande turordningsbaserat rollspel med utforskningsmekanik som utspelar sig i en rik och uppslukande fantasivärld. Spelet erbjuder en fängslande berättelse som utvecklas i takt med att spelarna ger sig ut på äventyr. Med sitt dynamiska turordningsbaserade stridssystem kan spelarna strategiskt planera sina drag och använda en mängd olika färdigheter och förmågor för att övervinna utmanande fiender.



    En av spelets utmärkande egenskaper är utforskningsmekaniken, som gör att spelarna kan upptäcka dolda skatter, lösa pussel och interagera med olika miljöer. Detta ger spelet ett extra djup och uppmuntrar spelarna att fördjupa sig helt i spelvärlden.



    Terra Memoria har en fantastisk 3D-pixelgrafik som ger liv åt spelvärlden med livfulla landskap, detaljerad karaktärsdesign och imponerande specialeffekter. Spelets soundtrack förstärker upplevelsen ytterligare och kompletterar handlingen på skärmen med en fängslande musik.



    Förutom sitt engagerande spel och visuella tilltal erbjuder Terra Memoria också en rad hantverks- och byggnadsmekanismer som gör det möjligt för spelare att interagera med världen och ändra den när de gör framsteg.

    Läs mer

    De bästa priserna för Terra Memoria

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Terra Memoria

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev