Instant Gaming EU
 
 

Köp Omega Crafter

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Omega Cra fter är ett överlevnadsspel i en öppen värld som kombinerar crafting, byggande och utforskning. Omega Crafter utspelar sig i en videospelvärld under utveckling som har angripits av ett mystiskt virus, där du får sätta dig in i en spelares situation och försöka överleva och slutföra utvecklingen av spelet.



    I Omega Crafter måste spelarna leta efter resurser, bygga skydd och tillverka verktyg och vapen för att överleva mot fientliga varelser. Spelet har en dynamisk dag-natt-cykel, realistiska vädereffekter och en mängd olika miljöer att utforska, från täta skogar till ödsliga ödemarker.



    Du kommer inte att vara ensam i Omega Crafter. Grammi är din pålitliga programmerbara sidekick, som kan utföra en mängd olika saker. Med dess hjälp kan du automatisera insamling och produktion när du bygger en vidsträckt bosättning som kommer att fungera som en bas för ditt äventyr.



    Med sitt djupa crafting-system, basbyggnadsmekanik och utmanande gameplay erbjuder Omega Crafter en rik och engagerande överlevnadsupplevelse för spelare som söker ett fängslande äventyr i en öppen värld.

    Läs mer

    De bästa priserna för Omega Crafter

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Omega Crafter

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev