Köp Total War: WARHAMMER III – Tamurkhan – Thrones of Decay

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Tamurkhan - Thrones of Decay-paketet är ett efterlängtat tillägg till spelet Total War: Warhammer III. Detta paket introducerar en kraftfull ny legendarisk Lord för Nurgle, Tamurkhan the Maggot Lord, som ger unika kampanjmekaniker till spelet. Med nya lorder, hjältar och enheter förbättrar det här paketet din kampanjlista på och utanför slagfältet, så att spelarna kan uppleva en ny nivå av gameplay.



    Tamurkhan är en formidabel kraft att räkna med. Han är en motståndskraftig tank med en Ogres styrka och den övernaturliga kraften hos Nurgles utvalda. På sin unika paddrake Bubebolos släpper Tamurkhan lös röta och pest för att utplåna fienderna till pestguden. Han är en förödelsebringare och de som står emot honom faller snabbt.



    Kampanjen i det här paketet är oberoende av den tidigare Chaos Undivided-kampanjen och erbjuder spelarna en ny berättelse och nya sätt att spela spelet med sin favoritfraktion. Spelarna kan samla hövdingar från mäktiga fraktioner över hela världen och ansluta sig till Tamurkhans sida för att bli den ultimata krigsherren på Nurgle. Paketet innehåller också fem nya enheter och tre regementen av rang, bland annat de muterade Plague Ogres och monstruösa Toad Dragons, som garanterat kommer att göra spelet ännu mer spännande.



    Med Tamurkhan's campaign kan spelarna fördjupa sig i Nurgles värld och bli den ultimata krigsherren för Plagues God.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Total War: WARHAMMER III

    De bästa priserna för Total War WARHAMMER III – Tamurkhan – Thrones of Decay

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Total War: WARHAMMER III – Tamurkhan – Thrones of Decay

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev