Instant Gaming EU
 
 

Köp Clicker Arena

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Clicker Arena är ett spel som kombinerar klickspelens beroendeframkallande egenskaper med rollspelens djup och strategi och roguelitspelens omspelbarhet. I Clicker Arena tar spelarna på sig rollen som en grupp hjältar som slåss mot horder av fiender i en procedurgenererad arena. Spelet innehåller en mängd olika hjältar, var och en med sina unika förmågor och spelstilar. Spelarna måste klicka för att attackera fiender och tjäna guld som kan användas för att uppgradera deras hjältars statistik, färdigheter och utrustning.



    Spelets roguelite-element kommer in i bilden när spelarna tar sig fram genom arenan. Varje runda är unik, med olika fiender, byten och händelser som inträffar varje gång. Spelarna måste anpassa sig till den föränderliga miljön och fatta strategiska beslut om hur de ska fördela sina resurser. När spelarna gör framsteg kan de låsa upp nya hjältar, färdigheter och utrustning, vilket ger nya lager av strategi och djup i spelet.



    Clicker Arena är ett unikt och engagerande spel som låter dig slåss i en procedurellt genererad arena och det erbjuder en mycket omspelbar och beroendeframkallande upplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Clicker Arena

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Clicker Arena

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev