Instant Gaming EU
 
 

Köp Lunar Lander Beyond

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Lunar Lander Beyond är en unik rymdsimulator i 2D och en ny version av arkadklassikern. I det här spelet är du den nyutnämnda kaptenen för Pegasus Corporation, och ditt ansvar är att guida en färgstark lista med piloter och deras landare genom en utmanande serie uppdrag. Du måste leverera gods, hämta resurser och rädda strandsatta piloter medan du navigerar i ett mystiskt universum av månar och planeter. Även om det är ett otacksamt jobb, fyllt av spänning och fara, är det ett måste att hålla den osynliga livsnerven i den interplanetära ekonomin i rörelse.



    Som kapten måste du förstå att dålig flygning och trötthet stressar dina piloter, vilket leder till sensoriska illusioner - solopiloternas förbannelse på långdistansflygningar. De kan börja se saker som kanske inte är verkliga, vilket allvarligt kan påverka deras prestation. Med flera piloter, fyra skepp och ett dussintal uppgraderingar att samla på dig kan du få jobbet gjort om du klarar av att hantera allt. Annars är insatserna höga, och inte bara för din karriär.



    Spelet bjuder på ett lyxigt sci-fi-landskap i Dreams Uncorporateds unika, handritade stil. Du kan ta dig an 30 uppdrag på fem månar och planeter: Nueva Luna, Mars, Venus, Ganymede och den mystiska Etimus. Dessutom finns det fyra svårighetsgrader, med den högsta, insane, som höjer insatserna med permadeath. Spelet har procedurellt genererade karaktärer och attribut, fyra unika skepp och ett dussintal uppgraderingar att utrusta.



    Kom ihåg att den största risken för dina uppdrag är stress, men om du håller den på låga nivåer kommer du att lyckas undvika rymdgalenskap och slutföra dina mål.



    Lunar Lander Beyond handlar om att skickligt ta sig dit du vill samtidigt som du undviker alla faror i ett episkt rymdäventyr som kommer att få dig att sitta klistrad vid skärmen i timmar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Lunar Lander Beyond

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Lunar Lander Beyond

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev