Instant Gaming EU
 
 

Köp Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - Season Pass

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - Season Pass ger spelare tillgång till nytt innehåll som kommer att förbättra deras spelupplevelse. Säsongspasset innehåller tre stora expansioner, var och en med nya berättelser, karaktärer och spelfunktioner. Dessa expansioner kommer att släppas över tid, vilket ger spelarna en stadig ström av nytt innehåll att utforska.




    • The Chapter of Seign - Denna nya expansion följer Seign och hans allierade på ett uppdrag i det galdianska imperiet och låter dig fördjupa dig i händelserna som ägde rum medan de var borta.

    • The Chapter of Marisa - Den här expansionen utspelar sig före händelserna i spelet och utforskar Marisas historia som Guardian under hennes tid i Runebarrows.

    • The Chapter of Markus - I den här expansionen kommer spelarna att upptäcka en mystisk port som ger tillgång till en värld bortom. Berättelsen kastar lite ljus över Markus förflutna.



    Förutom expansionerna ger Season Pass också spelarna tillgång till exklusiva bakgrundsbilder och HQ Makeover Pack - Golden & Pink Headquarters Exterior Paint.



    Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - Season Pass är ett utmärkt alternativ för fans av spelet som vill uppleva ännu mer av vad det har att erbjuda.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

    De bästa priserna för Eiyuden Chronicle Hundred Heroes Season Pass

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - Season Pass

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev