Instant Gaming EU
 
 

Köp Echoes of the Plum Grove

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Echoes of Plum Grove är en gårdssimulator med söt grafik där du börjar ett nytt liv på en vacker ö som heter Honeywood. I det här spelet måste du arbeta hårt för att bygga din gård, få vänner, laga mat, hantverk, foder och avslöja öns hemligheter för att säkerställa din överlevnad.



    Spelet lägger stor vikt vid att bygga relationer med människorna i Honeywood, som har sina egna scheman, jobb, egenskaper, hobbies och barn. När du går vidare spelar du som olika karaktärer inom din familj, och dina beslut kommer att få konsekvenser som inte bara formar staden utan själva ön.



    Spelet har olika årstider och vintern är den farligaste. Du måste förbereda dig för att överleva den kalla årstiden och arbeta hårt för att överleva under extrema väderförhållanden.



    Utforska ön för att avslöja mysterier, och glöm inte att njuta av de festivaler och firande som Honeywood erbjuder. Med massor av aktiviteter för att underhålla dig medan du gör ditt bästa för att överleva ger Echoes of Plum Grove dig möjlighet att bli en viktig del av ett blomstrande samhälle på en vacker ö.

    Läs mer

    De bästa priserna för Echoes of the Plum Grove

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Echoes of the Plum Grove

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev