Instant Gaming EU
 
 

Köp The Foretold: Westmark Legacy

  • PC

Topprankade återförsäljare

    The Foretold: Westmark Legacy är ett spännande äventyrsspel i gotisk skräckstil med kortbaserad spelupplevelse. Spelet sätter dig i Herbert Westmarks skor, en paranormal utredare som har rest till Burrmouth för att undersöka försvinnandet av flera personer under mystiska omständigheter. Tillsammans med en parasitdemon som heter Ambrose kommer Herbert att utforska den hemsökta halvön medan du bekämpar fasor från bortom för att komma vidare i din utredning.



    I det här spelet måste du bygga upp en kortlek för att slåss i turordningsbaserade strider mot mäktiga fiender. Varje kort i din kortlek gör att du kan interagera med föremålen på spelplanen och producera en mängd olika effekter. dessa kommer att ändra dina handlingar under striderna och avgöra din framgång. När du går vidare i spelet kommer du att samla värdefulla föremål som hjälper dig att överleva detta utmanande äventyr medan du försöker ta reda på de saknade människornas öde och vad som ligger bakom deras försvinnande.



    Med sin mörka och dystra atmosfär, förgrenade dialoger och flera olika slut är The Foretold: Westmark Legacy ett unikt skräckäventyr fullt av överraskningar.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Foretold Westmark Legacy

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Foretold: Westmark Legacy

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev