kinguin cod com
 
 

Köp Rocket Knight Adventures: Re-Sparked Collection

  • PC
  • PS5

Topprankade återförsäljare

    Rocket Knight Adventures: Re-Sparked Collection är en sammanställning av de tre spelen i den ursprungliga Rocket Knight -serien. Med Sparkster, den ikoniska opossumriddaren i huvudrollen, ställs hjälten i de här plattformsspelen mot en hord av onda robotar och andra fiender när han försöker rädda prinsessan och världen.



    Återupplev dina bästa stunder i den klassiska trilogin av sidrullningsspel med nya versioner av RocketKnight Adventures, SPARKSTER Rocket Knight Adventures 2 och SPARKSTER.



    Använd ditt svärd och raketpaket för att dyka genom utmanande nivåer samtidigt som du hugger ner fiender. Fördjupa dig i Rocket Knights värld och njut av nya funktioner som ett museum, en musikspelare med originalsoundtracken och till och med möjligheten att spara spelet när du behöver. Möt alla bossar i episka strider med det nya Boss Rush-läget.



    Rocket Knight Adventures: Re-Sparked Collection är perfekt för alla fans som vill återupptäcka SEGA:s klassiska plattformsserie på moderna enheter.

    Läs mer

    De bästa priserna för Rocket Knight Adventures Re Sparked Collection

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 13 leverantörer som stöder 2 DRM-system: Steam & Sony PSN2 plattformar - PC & PS5. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 15 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Rocket Knight Adventures: Re-Sparked Collection

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev