Köp Frogun Encore

  • PC
  • PS5

Topprankade återförsäljare

    Frogun Encore är ett spännande spel som fungerar både som en fristående expansion och uppföljare till det populära indie-actionäventyrsspelet Frogun. I det här äventyret får du följa med Renata och Jake på en äventyrlig resa runt om i världen för att förhindra Beelzebubs återkomst. Tre år efter Renatas första seger över Beelzebub dyker ett nytt hot upp, vilket tvingar Renata, Jake och Hatter att resa jorden runt för att stoppa hans återuppståndelse.



    Frogun Encore är ett fartfyllt 3D-plattformsspel som introducerar ett brett utbud av nya rörelser och förmågor som ger dig oöverträffad rörlighet. Det erbjuder också möjlighet till soffsamarbete, så att Jake kan ansluta sig när som helst. Under spelets gång kommer spelarna att navigera genom färgglada nivåer, använda sig av flytande rörelsemekanik, konfrontera stora bossar, hitta hemliga områden, samla emblem, låsa upp karaktärshattar och mycket mer.



    Med sin unika och snygga lågpolygonestetik utlovar Frogun Encore en spännande och uppslukande spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Frogun Encore

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 10 leverantörer som stöder 2 DRM-system: Steam & Sony PSN2 plattformar - PC & PS5. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 10 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Frogun Encore

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev