Instant Gaming EU
 
 

Köp Ticket to Ride

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ticket to Ride är ett klassiskt brädspel utvecklat av Days of Wonder. Målet med spelet är att spelarna ska bygga tåglinjer som förbinder städer över hela Nordamerika och samla poäng på vägen.



    Spelarna plockar upp kort som representerar olika färgade tågvägar och använder dessa för att bygga sitt eget järnvägsnät. De kan antingen försöka slutföra sina egna rutter eller försöka hindra andra spelare från att slutföra sina. När de gör detta måste de dra biljetter som fungerar som mål och sträva mot dessa för att maximera sina poäng i slutet av spelet.



    Ticket to Ride Kommer med flera kartor och regeluppsättningar, vilket introducerar nya strategier och taktiker med varje kartvariant. Spelarna kan utmana varandra eller till och med spela mot en AI-motståndare medan de väntar på att tillräckligt många ska samlas för en spelkväll.



    På det hela taget presenterarTicket to Ride en rolig och utmanande upplevelse som kommer att hålla dig underhållen i flera timmar! Med sin spelmekanik som är lätt att lära sig men svår att bemästra i kombination med en attraktiv grafik är Ticket to Ride en titel som garanterat inte kommer att göra dig besviken!

    Läs mer

    De bästa priserna för Ticket to Ride

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Ticket to Ride

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev