Instant Gaming EU
 
 

Köp Bound By Flame

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bound By Flame är ett actionrollspel som släpptes 2014 och som utvecklats av den franska utvecklaren Spiders. Spelet följer historien om Vulcan, en legosoldat som är besatt av en mäktig elddemon, när han kämpar mot de fruktade isherrarna och deras odöda armé.



    Spelet i Bound by Flame innehåller strid, karaktärsanpassning och ett förgrenat dialogsystem. Spelare kan välja att spela som en manlig eller kvinnlig karaktär, och deras utseende och färdigheter kan anpassas under spelets gång. Stridsystemet har snabb action, där spelarna kan välja att fokusera på närstridsattacker, distansattacker eller magiska förmågor. Spelarna kan också använda flamdemonens kraft för att förbättra sina förmågor, för att tillfoga mer skada eller för att regenerera hälsan snabbare.



    Spelets grafik är visuellt imponerande, med en uppslukande värld med mörkt fantasy-tema och varierande miljöer, från isiga bergspass till mörka fängelsehålor. Karaktärsdesignen är också anmärkningsvärd, med intrikata rustningar och vapendesigns som kan anpassas under spelets gång.



    Bound by Flame har också en komplex och fängslande berättelse, där spelarens val påverkar världens öde och Vulcans egen personliga resa. Spelaren måste fatta svåra beslut under hela berättelsen, där olika utfall påverkar spelets riktning och slutliga slut.



    En av de unika funktionerna i Bound by Flame är kompanjonsystemet, där spelarna kan välja att rekrytera och interagera med ett team av kompanjoner under spelets gång. Varje följeslagare har sin egen unika personlighet och bakgrundshistoria och utvecklar relationer och allianser med spelaren under spelets gång.



    På det hela taget är Bound by Flame ett mycket engagerande och uppslukande actionrollspel som ger spelarna en unik och minnesvärd upplevelse. Den innovativa spelmekaniken, den fantastiska grafiken och den fängslande handlingen gör det till ett måste för fans av mörk fantasy och rollspelsgenren.

    Läs mer

    De bästa priserna för Bound By Flame

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Bound By Flame

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev