Eneba COM
 
 

Köp TransOcean - The Shipping Company

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    TransOcean - The Shipping Company är ett affärssimuleringsspel. Spelet ger spelaren ansvaret för sitt eget rederi och hanterar flottor, rutter och last för att bli den mest framgångsrika rederimagnaten i världen.



    Spelet i TransOcean - The Shipping Company kretsar kring en omfattande affärshanteringsmekanik. Spelarna måste skapa optimala sjöfartsvägar, hantera hamnar och last, köpa och underhålla fartyg, förhandla kontrakt och hantera ekonomi. Spelet har en dynamisk ekonomi som reagerar på spelarens handlingar, så varje beslut räknas.



    Spelets grafik är vackert återgiven, med mycket detaljerade och realistiska fartyg, hamnar och miljöer som skapar en uppslukande spelupplevelse. Spelets ljuddesign är också anmärkningsvärd, med ett avslappnande soundtrack och realistiska ljudeffekter som förstärker spelets totala uppslukande.



    En av de unika funktionerna i TransOcean - The Shipping Company är det omfattande forsknings- och utvecklingssystemet, som gör det möjligt för spelarna att låsa upp ny och avancerad teknik för att förbättra sin verksamhet. Spelarna kan forska på nya fartygskonstruktioner, uppgradera sina hamnar och förbättra lasthanteringen för att öka effektiviteten och lönsamheten.



    Spelet har också ett flerspelarläge där spelarna kan tävla mot varandra och bilda allianser för att erövra den globala ekonomin.



    På det hela taget är TransOcean - The Shipping Company ett utmanande och beroendeframkallande affärssimuleringsspel som ger spelarna en unik och lärorik upplevelse. Dess innovativa spelmekanik, fantastiska grafik och djupgående simuleringsalternativ gör det till ett måste för fans av simulerings- och managementgenren.

    Läs mer

    De bästa priserna för TransOcean - The Shipping Company

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om TransOcean - The Shipping Company

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev