Kinguin HP
 
 

Köp Lord Of The Rings : War in the North

 • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

The Lord of the Rings: War in the North är ett actionrollspel för samarbete som fördjupar dig och dina vänner i ett brutalt nytt kapitel i Ringkriget. Snowblind Studios har den unika möjligheten att hämta inspiration från både litteratur- och filmrättigheterna till världen av Middle-earth, vilket gör att spelarna kan låta sina yxor blöda mot ett brett spektrum av dödliga fiender och färdas genom både etablerade och aldrig tidigare visade platser.

Resultatet är en resa som är både episk och intim, välbekant men ändå oväntad. Action möter rollspel. Intensiv, visceral och tillfredsställande strid. Rik, skiktad och effektfull karaktärsutveckling. I War in the North får du både och. Hitta och utrusta det bästa bytet, uppgradera din hjälte med hjälp av ett brett utbud av färdigheter och föremål, och känn den intensiva tillfredsställelsen av att rusa in i realtidsslagsmål med vänner vid din sida. Kämpa dig igenom krigets brutala verklighet på alla fronter som väcktes till liv i lore. Fördjupa dig och sätt ditt eget avtryck i Midgård. Co-op i sin kärna. Bygg din egen gemenskap av tre hjältar för att konfrontera den växande armén i norr. Överlevnaden för din grupp och hela Middle-earth beror på att dina unikt skickliga hjältar arbetar tillsammans. Ni måste kämpa tillsammans annars dör ni ensamma, och dessa höga insatser gör upplevelsen av att spela tillsammans både socialt engagerande och otroligt tillfredsställande. Första gången du räddar en vän som har gripits av ett troll och desperat skriker efter hjälp kommer du att förstå vad vi menar.

En osagd historia. Även om mycket uppmärksamhet och fokus har lagts på resan med One Ring, slår angreppet på Midgård mot alla hörn av kartan. War in the North vänder vår uppmärksamhet mot en väsentlig del av handlingen som är grundad på detaljer i böckerna och olika bilagor. Detta är inte någon annans kamp. Detta är din egen ansträngning att leta dig fram genom det mörka, farliga och okända landskapet och försvara allt som är ditt. Detta är ditt krig.Läs mer

De bästa priserna för Lord Of The Rings : War in the North

  Kommentarer om Lord Of The Rings : War in the North

  Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

  svaranswering the message of

  500 tecken kvar

  Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
  • Använd din produktnyckel i Steam för att ladda ner ditt spel.

  Lär dig mer
  DLCompare Extension
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev