Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Köp Magrunner Dark Pulse

  • Köp Magrunner Dark Pulse hos PC
Skapa en prisnotis för Magrunner Dark Pulse

Topprankade återförsäljare DLCjämför topphandlare

Vad händer när sci-fi möter ett pusselspel med inslag av Lovecraftiansk historia? Du får Magrunner Dark Pulse. Det stämmer, det här action-pusselspelet tar dig med på en resa direkt från Lovecrafts hjärna , eller ganska nära, Cthulu är här, och han väntar på dig! Men vem är du? Jo, du är en magrunner som heter Dax. Du har tränats att hantera ett kraftfullt föremål och är utvald att delta i ett mycket speciellt rymdträningsprogram. Men... saker och ting går snabbt snett och du finner dig snart fångad i en mardrömsvärld fylld avLovecrafts monster. Nu måste du kämpa för att ta dig ut, men inte på det sätt du tror. För det enda sättet att fly från denna mardröm är att lösa pussel. Du svingar en MagTech-handske, en handske som gör att du kan polarisera föremål och flytta dem runt. Genom att göra det kan du lösa de pussel som finns. Men var varnad, detta är inga enkla försök, för dessa pussel är avsedda att testa hjärnan, om du inte är redo för den typen av pusselaction är det bäst att du går medan du fortfarande kan. Men om du är en stark själ med ett briljant sinne kommer du att kunna navigera genom över 40 nivåer som är fyllda med kluriga utmaningar och massor av faror. Du kommer förstås att vara tränad, men det räcker bara till en viss gräns. Kommer du att kunna övervinna Cthulu och hans hantlangares vrede? Kan du klara dig ut? Eller kommer du att vara i denna mardröm för alltid?

Läs mer

De bästa priserna för Magrunner Dark Pulse

Kommentarer om Magrunner Dark Pulse

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Tika
Tika
2013 geas 27 08:50dlcompare.com
Hey. I started Steam for the first time in a long time. I came acrsos the Steam Greenlight Vote thing. And came acrsos this game.. I haven't heard about it before. But after seeing that 11 min. presentation of how to play the game. I had to buy it. Bought it yesterday. And spent most of Sunday playing it! Wow. What an awesome game. I had a few crashes. But mostly it's stable. I know it's early stage still but yea. I will defiantly tell my friends about this game!! Awesome. Best game I've plaid in a while!!! Two thumbs up!!
Hej. Jag har startat Steam för första gången på länge. Jag kom till Steam Greenlight Vote-grejen. Och kom acrsos detta spel... Jag har inte hört talas om det tidigare. Men efter att ha sett den 11 min. presentation av hur man spelar spelet. Jag var tvungen att köpa det. Jag köpte det i går. Och tillbringade större delen av söndagen med att spela det! Wow. Vilket fantastiskt spel. Jag hade några krascher. Men för det mesta är det stabilt. Jag vet att det fortfarande är ett tidigt stadium, men ja. Jag kommer definitivt att berätta för mina vänner om detta spel!!! Fantastiskt. Bästa spelet jag har spelat på ett tag!!!! Två tummar upp!
Reward Event Dominate the streets in Need for Speed Unbound - 56
  • Använd din produktnyckel i Steam för att ladda ner Magrunner Dark Pulse.
Lär dig mer
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev