Instant Gaming EU
 
 

Gratis prova-på weekend för Anno 1800 när Season 3 släpps

Gratis prova-på weekend för Anno 1800 när Season 3 släpps

Alla fans av stadsbyggnads- och managementssimuleringsspel vet att Anno-serien är en av stjärnornarna i genren. Under årens lopp har Ubisoft lanserat flera Anno-spel, och alla erbjuder en kvalitetsupplevelse fokuserad runt en viss historisk era, vissa av dem dyker till och med in i en möjlig framtid. Men den senaste, och den som det franska företaget satsar på att expandera just nu, är Anno 1800, en titel som ger oss en ganska detaljerad bild av 1800-talet med spelmekanik och scenarier som skapats speciellt för att representera de utmaningar som det mänskliga samhället mötte under den eran.

Anno 1800 erbjuder dig redan möjligheten att utöka innehållet med flera olika DLC:s men den tredje säsongen, som börjar idag, ger oss en helt ny expansion med massor av nyheter. Docklands är den sjunde DLC:n som Ubisoft släpper till Anno 1800. Den gör att du kan förvandla din stad till ett mer effektivt kommersiellt knytpunkt genom att bygga lagerdistrikt och lägga mer tyngd på handel med nya alternativ. Expansionen är redan tillgänglig och du kan köpa den som en del av Season Pass 3 för Anno 1800 eller som en separat DLC.

 

 

 

Med releasen av Docklands kommer också en gratis uppdatering som ger vissa balansförändringar och generella förbättringar av Anno 1800-spelet. För att fira starten på den nya säsongen kommer du att kunna prova Anno 1800 på PC från och med imorgon (den 25e februari) och fram tills helgen. Du kan redan nu ladda ner och installera spelet genom att besöka dess officiella webbsida, men gratishelgen börjar först den 25/2. Kom ihåg att om du bestämmer dig för att köpa Anno 1800 efter att du provat på det så kan du alltid hitta det till bästa pris i vår jämförare.

104kr.
Anno 1800
Anno 1800
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev