Anno 1800 får ännu fler DLC:s i ett nytt season pass

Anno 1800 får ännu fler DLC:s i ett nytt season pass

Släppt för nästan tre år sedan är Anno 1800 det nyaste spelet den klassiska strategi och managementserien. Efter att ha låtit oss upptäcka många epoker, inklusive framtida, fokuserar den senaste delen i Anno-serien på den 1800-talets industriella revolution. Sedan det släpptes har spelet fått mycket extra innehåll, särskilt genom Season Passes, som redan har lagt till totalt sex DLC: er till Anno 1800.

Men Ubisoft verkar inte stanna där utan har istället precis avslöjat innehållet i Season Pass 3 för Anno 1800. Liksom de två första säsongspassen så kommer det att innehålla tre DLC:er, som alla kommer att ge sina egna bidrag med nytt innehåll till spelet .

 

DOCKLANDS Förvandlar din stad till ett globalt handelsnav med ett modulärt lagersystem och använd handelsavtal för att skapa ett monopol på dina favoritvaror.

TOURIST SEASON Attrahera turister till din stads hotell och underhåll dem med restauranger och bussturer vid turistiska hotspots som det nya tornmonumentet.

THE HIGH LIFE Ändra ditt imperiums skyline för alltid med byggandet av de första skyskraporna och håll dina  investerare nöjda med köpcentran och byggandet av spelets största monument, the Empire Building.

 

 

Vi kommer inte behöva vänta länge på att njuta av något av det här nya innehållet för Anno 1800 eftersom Docklands kommer att finnas tillgängligt den 23 februari. Tourist Season kommer på våren och The High Life i sommar. Season Pass 3 ingår också i Year 3 Gold Edition som inkluderar basspelet och Season Pass 3, men också Anno 1800 Year 3 Complete Edition, som inkluderar spelet och alla säsongspass.

104kr.
Anno 1800
Anno 1800
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev