Bloodstained: Curse of the Moon kommer att få en uppföljare

Bloodstained: Curse of the Moon kommer att få en uppföljare

Med tanke på grafikkvaliteten i de spel som utvecklas idag så är det ganska överraskande att en stor del är intresserade av att spela spel som har en visuell retrostil. När Kickstarter-kampanjen för Bloodstained: Curse of the Moon lanserades förväntade sig ingen att det skulle bli en sådan stor succé som det var, men resultatet av den var ett strålande 2D-sidscrollande plattformsspel som påminner om några av de bästa klassiska spelen i genren. Serier som Castlevania eller klassiska arkadspel som Black Tiger är de som man kommer att tänka på när man spelar spelet, men Bloodstained: Curse of the Moon adderar flera intressanta funktioner som gör dess spelupplevelse tilltalande. Möjligheten att bekanta sig med andra karaktärer, med var och en av dem med olika krafter och förmågor för att ackompanjera huvudpersonen i serien på hans episka uppdrag för att döda ärkedemonen Gregory, och de öppnar upp många taktiska möjligheter som gör Bloodstained: Curse of the Moon en sann juvel i genren.

Om du älskade Bloodstained: Curse of the Moon kommer du att vara glad att få reda på att spelet får en uppföljare som fortsätter Zangetsus berättelse i hans kamp mot demonerna. Spelet annonserade igår under New Game+ Expo-liveströmningen, och producenten Koji Igarashi avslöjade att Bloodstained: Curse of the Moon 2 just nu är under utveckling.

 

 

Bloodstained: Curse of the Moon 2 kommer att följa i fotspåren från sin föregångare och det kommer att ha samma mörka 8-bits estetik men kommer även att introducera några nyheter. Den här gången kommer Zangetsu att kunna få hjälp av flera nya karaktärer, inklusive spjutsvingande exorcisten Dominique. Robert som är en dödlig skarpskytt med tillgång till ett brett urval av skjutvapen och Hachi som är en massiv ångdriven golem som kan banka fiender till döds.

Inget utgivningsdatum för Bloodstained: Curse of the Moon 2 har annonserats ännu, men spelet kommer snart att finnas tillgängligt på Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch och PC. Därför kommer du att ha tid att spela Bloodstained: Curse of the Moon och vässa dina skills innan det nya spelet släpps.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev