Betan av Burning Crusade Classic har startat

Betan av Burning Crusade Classic har startat

Det har nu gått över ett år sedan early players kunde återuppleva den ursprungliga World of Warcraft-upplevelsen igen med lanseringen av WoW Classic sommaren 2019. Vid tillfället från BlizzCon online, som ägde rum förra månaden, upptäckte vi att det nostalgiska äventyret skulle fortsätta med utannonseringen av Burning Crusade Classic. Precis som med WoW Classic så låter Burning Crusade Classic dig återuppleva den ursprungliga upplevelsen genom att presentera spelet som det var när den allra första expansionen för World of Warcraft släpptes. Under sina dryga femton år har spelet förändrats dramatiskt och många av dess spelmekaniker är ganska långt ifrån vad de var då.

Om du är en av de nostalgiska spelarna eller om du vill uppleva World of Warcraft som det var 2007, kommer du att kunna göra det i år, eftersom Blizzard har bekräftat att Burning Crusade Classic kommer att finnas tillgängligt senare i år. Men du har chansen att spela det tidigare än väntat eftersom betan just har startat. Om du vill delta i beta måste du registrera dig på den officiella webbplatsen och hoppas på att bli inbjuden att delta. Inbjudningarna kommer delas ut till registrerade spelare under de kommande veckorna. Burning Crusade Classic beta har också några begränsningar: du kommer bara att kunna levla din karaktär upp till level 64 och PvP kommer inte att vara tillgänglig direkt. Om du använder third-party add-ons kommer du inte heller att kunna installera dem än.

 

 

 

Blizzard har ännu inte avslöjat vad som kommer att hända härnäst, men det är mycket troligt att Burning Crusade Classic kommer att följa samma väg som WoW Classic. Därför bör fler betafaser och stresstester äga rum senare i år. Under tiden kan du fortfarande njuta av det klassiska WoW, men också den senaste expansionen som släpptes till spelet, Shadowlands.

  • Officiell webbplats : World of Warcraft
  • Kategorier : Mmorpg
  • Utgivare : Blizzard Entertainment
  • Utvecklare : Blizzard Entertainment
  • Läge(n) : Multiplayer
  • Utgivningsdatum : 2004 skábmamánnu 23
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev