Divinity: Original Sin 2 får nytt innehåll

Divinity: Original Sin 2 får nytt innehåll

Man skulle kunna tänka sig att när en studio är fullt fördjupade i utvecklingen av vad som kan komma att bli ett av de viktigaste spelen som släppts de senaste åren att allt arbete bör fokuseras i den riktningen. Vi vet inte ifall Larian har allt under kontroll med utvecklingen av Baldur's Gate III men det är möjligt att släppa nytt innehåll till Divinity: Original Sin 2 kanske inte är den bästa idén ifall de inte har ett team som är dedikerade till den uppgiften eller har innehåll som gjorts på förhand. Oavsett fallet så är släppet av nytt innehåll till Divinity: Original Sin 2 sannerligen goda nyheter för fansen av serien och det kommer att ge spelarna något att göra till Baldur's Gate III kommer till Early Access i augusti.

Det är sant att Divinity: Original Sin 2 har fått ytterligare innehåll i form av "gåvopaket" för ett tag och varje bit av dess tillägg är värt det för de som äger spelet. De är helt gratis och de adderar funktioner, föremål och mer till ett spel som redan är grymt, och ger spelarna ännu en anledning till att spela det igen. Det senaste gåvopaketet för Divinity: Original Sin 2 kallas för The Four Treasures of Rivellon och det innehåller "nya uppdrag i jakten på fyra antika skölduppsättningar med magiska egenskaper."

 

 

The Four Treasures of Rivellon avslöjades under Guerrilla Collective show, ett onlineevent där många företag pratar om deras kommande projekt och att du kan se det på Twitch. Vi förväntar oss att fler annonseringar ska göras idag, under dess slutdag.

Oavsett om du är ett fan av Divinity: Original Sin-serien eller om du är ivrig på släppet av Baldur's Gate III så rekommenderar vi dig definitivt Divinity: Original Sin 2 som ett spel för de kommande veckorna. tillsammans med en fantastisk berättelse innehåller spelet unik spelmekanik som du inte hittar i något annat spel och det interagerar med omgivningen på en helt ny nivå i RPG-genren.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev