Forza Horizon 4 finns nu på Steam

Forza Horizon 4 finns nu på Steam
2021 njuk 10 13:09

Forza Horizon 4 har redan en stabil fanbas och det är ett ganska populärt videospel bland dem som älskar att uppleva spänningen av att köra en uppsjö av olika bilar. Spelet ger dig en enorm öppen värld som återskapar Storbritannien som du kan utforska som du vill och dela med upp till 72 andra spelare på varje server. Det finns ett stort utbud av fordon som du kan låsa upp och massor av andra funktioner som bidrar till att skapa en fantastisk tävlingsupplevelse, inklusive ett dynamiskt vädersystem och en ett bra sätt att skapa banor genom spelets route creator. Forza Horizon 4 har funnits på PC och Xbox One sedan det släpptes 2018, och en ny version för Microsofts nästa generations konsol finns också sedan november 2020, men igår kom spelet äntligen till Steam.

Du kan nu köpa och spela Forza Horizon 4 på Valves digitala plattform med fullständigt cross-play-stöd. Det finns tre olika versioner av spelet, Standard, Deluxe och Ultimate. Deras innehåll sträcker sig från att endast ha basspelet och Formula Drift Pack i Standard till ett stort utbud med extra bilar och spelpaket i den dyraste. Det finns också en hel del bilpaket som du kan köpa separat för att låsa upp fler fordon.

 

Det är rätt förvånande att den billigaste Forza Horizon 4-upplagan kostar $59,99/£ 54,99/€69,99, särskilt då spelet redan är tre år gammalt. Spelet erbjuder en riktigt bra upplevelse för racingfans, men det verkar som ett dåligt drag om du anser att de flesta fans av serien förmodligen redan har spelet på andra plattformar. Oavsett vilken plattform du väljer att spela det på, kan du alltid hitta det bästa priset att köpa Forza Horizon 4 i vår jämförelsetjänst när som helst.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev