Godfall visar två nya vapenklasser i en ny spelvideo

Godfall visar två nya vapenklasser i en ny spelvideo
2020 borg 7 14:40

Efter att ha annonserats vid Game Awards 2019 så har Godfall försvunnit från radarn. Förutom en trailer som visades i juni har utvecklaren Counterplay Games för det mesta varit tyst om deras kommande actionäventyrsspel, och många av spelarna som gillade spelet när det avslöjades var ivriga att få veta mer om spelet. Gårdagens State of Play valdes av Counterplay Games för att visa Godfalls spelmekanik i en ny video som även ger oss en översikt av vapenklassystemet i spelet. Videon går in i detalj om longsword och de dubbla svärden, och förklarar deras olika kombinationer och vilka typer av skills du kan använda med varje vapen.

 

 

Självklart främjar var och en av vapenklasserna i Godfall en viss spelstil som kommer vara bättre i särskilda situationer. För ett actionspel som är fokuserat på närstrid så är olika kampalternativ alltid välkomna och det verkar som att Godfall kommer att ge spelarna tillräckligt med alternativ att välja bland. Ett annat element som finns tillgängligt i videon och som har överraskat spelarna är skölden. Det verkar som att du kan använda den oavsett vilken typ av vapen du använder eftersom de som visas i videon verkar vara någon slags energi eller ihopfällbara sköldar som du kan ta fram när du vill för att blockera fiendeattacker. Det verkar även som att du kan använda din sköld i offensivt syfte i Godfall, antingen som ett kastvapen eller för att slå dina fiender på olika sätt, vilket expanderar dina rörelser och taktiska alternativ i strid, oavsett vilken vapenklass du använder.

 

 

Godfall kommer att ta dig till en värld som är uppdelad i fem elementära riken där du kommer att spela som den sista medlemmen i en riddarorder som styr över att förhindra en apokalyptisk katastrof.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev