Utvecklingen av Anthem's remaster läggs ner

Utvecklingen av Anthem's remaster läggs ner

Det har gått ett par år sedan Anthem släpptes och den här gått tillräckligt lång tid för att se både uppgången och fallet av spelet som hade enorma förväntningar på sig. Spelet var tänkt att bli ett av BioWares flaggskepp och deras första försök att skapa en ny franchise som skulle konkurrera med Mass Effect-serien i en futuristisk miljö, blev tillsist ett av utvecklarens största misslyckande. Det finns ett antal skäl till det resultatet, men det viktigaste är att Anthem inte lyckades uppfylla spelarnas förväntningar med vare sig gameplay eller djup. Striderna hade inte tillräckligt med känsla, progressionssystemet saknade djup och spelet plågades av långa laddningsskärmar, att flytta från en meny till en annan kändes som en riktig börda. Ännu värre, utvecklarna misslyckades med att leverera det content som spelet behövde efter lanseringen eftersom försökte lösa alla ovannämnda problem.

 

 

På grund av detta så övergav spelarna gradvis Anthem och på bara några månader var det i princip utan några spelare. Även om BioWare lovade att fortsätta arbeta med spelet och modernisera flera aspekter av spelet för att göra det mer tilltalande för spelarna kommer den tidigare utannonserade Anthem Next versionen av spelet aldrig kommer att komma. Detta har meddelats i ett officiellt uttalande där utvecklaren också berättar att dom lägger sina resurser på att leverera bästa möjliga upplevelse i de kommande delarna av Mass Effect och Dragon Age serierna.

 

I en anda av öppenhet och stängning ville vi berätta att vi har fattat det svåra beslutet att stoppa vårt nya utveckling av Anthem (även kallat Anthem NEXT). Vi kommer dock att fortsätta att hålla Anthem live service igång så som den finns idag.

Beslut som dessa är inte enkla. Framåt måste vi hålla ett laserfokus på våra ansträngningar som en studio och stärka nästa Dragon Age och Mass Effect-titlar samtidigt som vi fortsätter att tillhandahålla kvalitetsuppdateringar till Star Wars: The Old Republic.

Så om du vill fortsätta att njuta av den fantastiska spelupplevelser som BioWare erbjuder i andra spel, så borde du helt klart prova på Dragon Age: Inquisition och även Mass Effect: Legendary Edition när det blir tillgängligt den 14 maj.

30kr.
Anthem
Anthem
  • Officiell webbplats : Anthem
  • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel
  • Utgivare : BioWare
  • Utvecklare : Electronic Arts
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2019 guovvamánnu 22
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev