NBA 2K21: demon släpps nästa vecka

NBA 2K21: demon släpps nästa vecka
2020 borg 18 09:17

Även om annonseringen av ett nytt spel i särskilda serier som NBA 2K inte kommer som någon överraskning, så väntar fansen av serien fortfarande ett år på att få se vilka nya funktioner som spelet erbjuder. NBA 2K21 annonserades den 11 juni, under presentationen av PlayStation 5-spel.

Den korta videon som presenterar Zion Williamson gav oss en förhandsvisning av det visuella i Sonys kommande konsol. Och det är i stort del det. Vi fick sedan reda på att Zion Williamson inte valdes av en slump, eftersom det är New Orleans Pelicans-spelaren som kommer att synas på omslaget av NBA 2K för nya generationens konsoler, medan Damian Lillard från Portland Trail Blazers kommer att finnas på de nuvarande konsolerna. Slutligen kommer Mamba Forever Edition att hylla Kobe Bryant, som dog den 26 januari. Den senaste utgåvan kommer med en gratis uppgradering för den nya generationens konsoler.

 

Vi har inte mycket information om spelmekaniken i NBA 2K21, men en nyligen släppt video visar bilder från spelet på de nuvarande konsolerna. Du kommer även snart att kunna få en uppfattning om vad det nya spelet har att erbjuda, eftersom NBA 2K21-demon kommer att finnas tillgänglig från den 24 augusti på PlayStation 4, Xbox One och Nintendo Switch. De nya funktionerna har detaljerats i ett blogginlägg, men den huvudsakliga funktionen är otvivelaktigt uppdateringen av Pro Stick-systemet, som nu fungerar så här:

 

  • Håll ner RS = hoppskott
  • Håll RS vänster eller höger = flyktdribblingsrörelser
  • Håll RS upp = signature size-ups
  • Tryck på RS = snabb 1-till-1 dibblingsrörelser
  • Tryck på RS med sprint = snabba dribblingsrörelser i farten


 

Många andra nya funktioner kommer att upptäckas i NBA 2K21 och du kommer att kunna göra det från den 24 augusti med demon, men även den 4 september när spelet släpps.

 

 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev