Instant Gaming EU
 
 

Gratis expansionspaket till The Legend of Bum-Bo

Gratis expansionspaket till The Legend of Bum-Bo

Även om namnet The Legend of Bum-Bo inte får några klockor att ringa så kan du förmodligen lista ut vad det är när vi säger att det är uppföljaren till The Binding of Isaac. Indie roguelike-spelet designat av Edmund McMillen är något av en hit bland fansen av 2D-actionspel, och det kombinerar en rollspels och shooting-upplevelse till något unikt. The Legend of Bum-Bo kapitaliserar popularitet och erbjuder spelaren en helt annan typ av upplevelse. Denna prequel är ett pusselbaserat äventyr där du styr Bum-Bo, en hemlös man vars pengar har stulits. När du går igenom spelet måste du samla föremål och lösa pussel genom att matcha brickor på ett bräde för att besegra de olika fiender som du hittar. Som alla bra roguelike-spel erbjuder The Legend of Bum-Bo dig oändlig omspelbarhet och det mesta kan hända när du kombinerar effekterna av mer än 100 olika föremål som du kan hitta i spelet.

The Legend of Bum-Bo har redan varit ute i flera månader men spelet har precis fått en helt ny uppdatering som lägger till ett antal funktioner till spelet. The Lost Expansion är en gratis expansion som kommer med en ny spelbar karaktär, 3 nya bossar, 10+ nya objekt och massor av achievements och bonusutmaningar. Det förbättrar också spelet med flera förbättringar av gameplay och lägger till ett nytt alternativ för att spara/fortsätta när du spelar. Alla dessa nyheter bidrar till att göra spelupplevelsen mycket bättre och de är helt gratis. Allt du behöver göra för att få dem är att uppdatera ditt spel.

 

 

Om du är ett fan av The Binding of Isaac bör du ta en titt på The Legend of Bum-Bo. Spelet har mer information om Isaacs berättelse och det innehåller också bilder som du kommer att älska. Du kan hitta båda spelen till bästa pris på vår jämförelsetjänst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev