Phasmophobia blir än mer skrämmande

Phasmophobia blir än mer skrämmande

 Phasmophobia blev rätt populärt under Halloween förra året, mest på grund av hur mycket det streamades på Twitch och Youtube, vilket gjorde att många fick upp ögonen för det. Spelet är ett Survival Horror spel skapat av indieutvecklarna Kinetic Games och erbjuder spelarna hårresande upplevelser då dom tar sig rollen som spökjägare på ett antal olika övergivna platser. Med gott om spöken att jaga,  alla med sina egna unika beteenden och attribut, så utmanar Phasmophobia spelarna till att hitta bevis spökenas existens genom att använda diverse specialutrustning. Spelet erbjuder redan en grym upplevelse till skräck-fantaster men dom nya uppdateringarna som utvecklarna gjort kommer göra det ännu mer skrämmande. 

 

Spökena i Phasmophobia har blivit ännu större hot då uppdateringen gör att dom kan höra ljud och på så sätt hitta var spelarna gömmer sig. Eftersom Phasmophobia är ett multiplayer spel så är det normalt att kommunicera med andra spelare genom att prata men nu kommer spelarna behöva vara försiktiga för att inte dra till sig oönskad uppmärksamhet. Att undersöka övernaturliga fenomen i spelet är mer utmanande än någonsin. Uppdateringen fixar också en del buggar och kommer reducera antalet safe spots där spelarna kan gömma sig. 

 

 

Trots att spelet fortfarande är i Early Access på Steam så har det blivit en referenspunkt för spel inom survival horror genren och ser ut att bli en unik upplevelse. Spelet har support för VR och blev nominerat till årets VR spel på på Steam. Spelet låter dessutom de som har VR headsets spela med de som inte har det, vilket hjälper till att utöka mängden folk som kan spela tillsammans och på så sätt få en unik skräckupplevelse.   

Även om Phasmophobia ännu inte har något slutgiltligt releasedatum så är spelet väldigt roligt, även i Early Access. Om du vill hitta det bästa priset för det så kan du använda vårt jämförelseverktyg. 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev