Remnant: From the Ashes är gratis för PC

Remnant: From  the Ashes är gratis för PC

Vi vet inte om killarna från Gunfire Games tänkte på Dark Souls när de skapade Remnant: From the Ashes, men så fort den första spelvideon publicerades tyckte många att de var rätt så lika. Trots dessa åsikter så har Remnant: From the Ashes lyckats få massor av följare och det har demonstrerat att det är mycket mer än "Dark Souls med vapen". Att slåss mot interdimensionell ondska genom olika världar är en episk upplevelse som spelet har prickat med perfektion med en kampanj som tillåter dig att interagera med urinvånarna från dessa världar och fördjupa dig i anledningarna som orsakat allt detta kaos. Men om du vill teta det helt själv så kan du nu göra det gratis för du kan hämta ett gratisexemplar av Remnant: From the Ashes för PC genom att besöka Epic Games Store och hämta det innan nästa torsdag.

 

 

Självklart inkluderar dealen endast grundspelet, men om du vill förhöja din upplevelse kan du göra det med Remnant: From the Ashes expansionpack. Swamps of Corsus finns redan tillgängligt och det låter dig utforska en ny värld som befolkas av en ras insectoids. Det adderar även ett nytt rogueliknande överlevnadsläge till spelet. Subject 2923 är det andra expansionpacket för Remnant: From the Ashes och det kommer den 20 augusti. Det fortsätter berättelsen i huvudspelet med en ny kampanj som startar en expedition genom Ward Prime, du kan förvänta dig att se nya typer av fiender, vapen, sköldar och mer adderas även till expansionpacket. 

Som du kan se så är Remnant: From the Ashes just nu gratis, men om du är intresserad av en annan typ av spel så erbjuder även Epic Games Store The Alto Collection gratis. Det är en blandning av två spel: Alto's Adventure och Alto's Odyssey. Dessa är sidoscrollande spel där du ackompanjerar Alto och hans vänner då de tävlar genom utmanande nivåer i en spännande snowboarding-upplevelse. 

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev