Remnant: From the Ashes kommer att få en gratis uppgradering för nya konsoler

Remnant: From the Ashes kommer att få en gratis uppgradering för nya konsoler

Remnant: From the Ashes är ett postapokalyptiskt äventyr som fick ett mycket varmt välkomnande av spelarna när det släpptes 2019. Denna actionskjutare i tredje person som utvecklats av Gunfire Games har kallats för ett "Dark Souls med skjutvapen" och det definierar essensen av dess spelupplägg ganska exakt. I spelet är du en av de få överlevande som finns kvar efter att vår planet har invaderats av The Root, ett väsen från en annan dimension som kan infektera och korrumpera alla levande varelser. Med hjälp av en portal som ligger på den enda relativt säkra platsen som finns kvar kan du ta dig till andra dimensioner och leta efter ett sätt att förstöra källan till ondskan som har orsakat allt detta kaos. Naturligtvis måste du slåss mot massor av fiender med begränsade mängder vapen och ammunition, men det är möjligt att uppgradera dessa med material som du samlar in under spelets gång. Remnant: From the Ashes låter dig dela ditt äventyr med två andra spelare och erbjuder dig flera dimensioner att utforska medan du letar efter ett sätt att förstöra The Root.

 

 

Remnant: From the Ashes upplevde en topp av popularitet när spelet erbjöds gratis i Epic Games Store på PC, men det finns också en hel del spelare som gillar spelet på konsol. Utvecklaren Gunfire Games har just meddelat att det är en gratis uppdatering för spelet på väg som kommer att lägga till nya grafikalternativ för nästa generations konsoler. Från och med den 13 maj kommer spelarna att kunna köra Remnant: From the Ashes "i 4K-upplösning med 30 FPS på PlayStation 5 och Xbox Series X, eller 1080p-upplösning med 60 FPSpå både PlayStation 5 och Xbox Series X/S".

 


Tillsammans med denna uppdatering kommer Remnant: From the Ashes att läggas till på Xbox Game Pass på PC och spelet kommer att stödja crossplay mellan Xbox- och Windows 10-spelare.

Det verkar i alla fall som om det är ett mycket bra tillfälle att börja spela eller ta upp Remnant: From the Ashes igen. Som vanligt kan du hitta det till bästa pris på vår jämförelsetjänst när som helst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev