Instant Gaming EU
 
 

Remnant: From the Ashes kommer att få sitt slutgiltiga DLC nästa månad

Remnant: From the Ashes kommer att få sitt slutgiltiga DLC nästa månad

Det är ganska fint när ett spel visar sig vara bättre än väntat och skiner med sitt eget ljus, särskilt när det delar likheter med andra spel som tidigare släppts. Remnant: From the Ashes visade sig vara ett sådant spel, och utvecklarna hos Gunfire kan inte vara nöjdare efter att ha sålt 1,6 miljoner exemplar av deras action-rollspel. Att jämföras med Dark Souls är ett tveeggat blad. Serien som utvecklats av From Software för en liknande upplevelse, men kommer även ha en negativ påverkan på ditt spel om det bara är en klon som inte erbjuder något annat. Remnant: From the Ashes erbjuder spelare en tilltalande berättelse och en gedigen spelupplevelse som har lyckats hålla spelarna fastkrokade i spelet.

Självklart, har inte Gunfire Games vilat under processen och de har släpt DLC för att hålla spelarna intresserade av spelet med nya funktioner och det är exakt vad som även kommer att hända i augusti när det slutgiltiga DLC:et till Remnant: From the Ashes släpps.

 

 

Med namnet Subject 2923 kommer det här expansionpacket att expandera berättelsen i Remnant: From the Ashes och tillåta spelarna att fördjupa sig i spelets ursprung. Det äger rum efter händelserna i huvudspelet och det kommer att låta dig upptäcka Ward Prime, anläggningen där mänskligheten anslöt jorden med andra världar för första gången. Subject 2923 kommer även att ta spelarna iväg från stadsområdena och låta dem utforska lantliga områden för första gången. Expansionpacket kommer även innehålla en ny värld att upptäcka, det frusna kungariket Reisum. Självklart kommer det även att finnas ny utrustning och vapen inkluderade i Subject 2923.

Remnant: From the Ashes är så mycket mer än Dark Souls med vapen och det kommer att bevisa att du har fel ifall du trodde det. Expansionpacken Swamp of Corsus och Subject 2923 hjälper med att bara göra det bättre. Du kommer att kunna få dem alla i ett enda pack när det slutgiltiga expansionpacket släpps den 20 augusti, men om du redan har Remnant: From the Ashes kommer du även att kunna köpa Subject 2923 separat.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev