Retrospelet FPS Hellbound kommer att släppas i augusti

Retrospelet FPS Hellbound kommer att släppas i augusti

Hellbound som annonserades första gången 2017 är ett spel som kommer att ge massor av nostalgi för en del spelare då det tar dem tillbaka till 90-talet.

Hellbound utvecklas av den fristående argentinska studion Saibot Studios som gick igenom Kickstarter box för att nå våra skärmar. Utvecklarna beskriver själva sitt spel som: "ett FPS från 90-talet, 20 år senare". Hellbound hämtar inspiration från genrens stora framgångar från den tiden, som DOOM, Quake, eller Duke Nukem 3D, genom att erbjuda en effektiv och actionpackad spelmekanik. Spelet innehåller massor av demoner att döda, stora vapen, och ett metal-soundtrack.

 

 

Incarnate Hellgore with the strong voice of talent Artie Widgery. Hellgore is a huge bada** and a tortured soul, looking for vengeance against the creatures that massacred his people.

Use an arsenal of rusty metals, burnt flesh, and bones, as weapons that have been constructed with one single purpose: TO KILL THEM ALL!

 

Om du är ett fan av genren så är det ganska troligt att Hellbound är spelet för dig, och det kommer snart att landa till PC via Steam. Utgivningsdatumet har precis annonserats och du kommer att kunna lägga vantarna på Hellbound den 4 augusti.

 

 

Om du har några tvivel om att få spelet så finns det en gratis demo tillgänglig i Steam som erbjuder dig att spela en hel nivå för kampanjen. Och om du vill ha ännu mer action samtidigt som du väntar på spelets utgivningsdatum så finns det en gratisversion som innehåller ett överlevnadsläge. Det har funnits tillgängligt sedan 2018 och det är en typ av smakprov av Hellbound som tillåter dig att möta hordar av demonfiender på en liten ö.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev